Νέα Διαγώνιος - neadiagonios.gr
Νέα Διαγώνιος
Nov 19, 2020

Νέα Διαγώνιος

Από τις 14 Φεβρουαρίου του 2009 ένας «νέος» χώρος εστίασης άνοιξε στη Θεσσαλονίκη. Το «Νέα Διαγώνιος» στη Νέα Κρήνη της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Η «Διαγώνιος» λειτουργούσε στο κέντρο της πόλης από το 1976 από τους γονείς του σημερινού ιδιοκτήτη.

Η δεύτερη γενιά πιο δυναμική, πιο ευφάνταστη, πιο τολμηρή μας προτείνει ένα όμορφο χώρο, παράδεισο για τους λάτρεις του «κρέατος». Ένας όμορφος χώρος που λειτουργεί σε δύο ορόφους, με μινιμαλιστικού ύφους διακόσμηση, με πέτρα και ξύλο αποπνέει άνεση, καθαριότητα και ποιότητα.

Το μπαλκόνι στο πρώτο όροφο με την ωραία θέα στη θάλασσα και η αυλή στο ισόγειο μας περιμένουν, το καλοκαιράκι, να απολαύσουμε το δείπνο μας έξω στη δροσιά. Το φαγητό στη Νέα Διαγώνιο έχει τον χαρακτήρα του. Οι δυνατές της γεύσεις, όμως, έχουν μνήμη. Θέλεις κι επιστρέφεις σ’ αυτές γιατί κάτι μέσα σου έχει ξυπνήσει. Έχει κλυδωνίσει τους κάλυκές σου. Έχει παντρευτεί μ’ ένα συναίσθημα οικείο. Και είναι ωραίο να υπάρχουν κλασικές γεύσεις. Και από την άλλη, διψάς για αλλαγή.

Για τη «μετά» εποχή. Για το κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι, άλλωστε, η ουσία. Ισορροπία κι εξέλιξη. Είστε, όμως, τυχεροί γιατί στην Νέα Διαγώνιο υπάρχουν πιάτα κλασικά, παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα.

Εδώ, σερβίρεται και φιλοξενία, πέρα από νόστιμο φαγητό. Σας περιμένουμε."

Δειτε το μενου Καντε κρατηση