Εκεί που η η Γεύση συναντά την Παράδοση: Η συνεργασία του Σεφ Ιωάννη Χαντακή με το Mediterranean Lifestyle Magazine - neadiagonios.gr
Εκεί που η η Γεύση συναντά την Παράδοση: Η συνεργασία του Σεφ Ιωάννη Χαντακή με το Mediterranean Lifestyle Magazine
in  Ανακοινώσεις Nov 11, 2023

Εκεί που η η Γεύση συναντά την Παράδοση: Η συνεργασία του Σεφ Ιωάννη Χαντακή με το Mediterranean Lifestyle Magazine

Στον κόσμο της γαστρονομίας, οι συνεργασίες που εμπνέουν είναι εκείνες που γεννούν γέφυρες ανάμεσα στην παράδοση και τις νέες γεύσεις. Με αυτή την ιδέα στο μυαλό, είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε μια σημαντική συνεργασία: ο διακεκριμένος Σεφ του εστιατορίου "Νέα Διαγώνιος", Ιωάννης Χαντακής, έχει αρχίσει να αρθρογραφεί για το Mediterranean Lifestyle Magazine.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η γαστρονομική φιλοσοφία και η δημιουργικότητα του Σεφ από την Θεσσαλονίκη συναντούν τον πλούτο και την ποικιλομορφία της μεσογειακής κουζίνας. Οι αναγνώστες του περιοδικού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κλασικές συνταγές, καινοτόμες προτάσεις και προσωπικές ιστορίες που φέρνουν τον κόσμο της μεσογειακής κουζίνας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η επιλογή του εστιατορίου "Νεα Διαγώνιος" και του Σεφ του για αυτή την τιμητική συνεργασία είναι μια επιβεβαίωση της αφοσίωσης και του ταλέντου που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η διαδρομή θα εμπλουτίσει την γαστρονομική μας ταυτότητα και θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της ποιοτικής κουζίνας.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αυτή την συναρπαστική γαστρονομική ταξιδιωτική εμπειρία μαζί μας, μέσα από τις σελίδες του Mediterranean Lifestyle Magazine.

Δειτε το μενου Καντε κρατηση