ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - neadiagonios.gr

Στη "Νέα Διαγώνιο", το πάθος μας για τη γαστρονομία συνδέεται αρμονικά με την αγάπη για το περιβάλλον και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η λίστα κρασιών μας, πέρα από μια ευκαιρία για να γευτείτε εξαιρετικά ποτά, έχει ως ανώτερο στόχο την προώθηση των τοπικών κτημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, αφήνουμε ένα μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα στο περιβάλλον, τονίζοντας ταυτόχρονα την ανάδειξη τοπικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς.

Για εμάς, η πρόκληση δεν είναι μόνο να μετατρέπουμε τα υλικά σε γαστρονομικά αριστουργήματα, αλλά να δίνουμε νόημα και αξία στην ταπεινότητα κάθε συστατικού, μεταμορφώνοντάς την σε μεγαλείο. Στην κουζίνα μας, η βιωσιμότητα και ο σεβασμός του οικοσυστήματος δεν είναι απλώς λέξεις. Είναι κεντρικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας, μια πρόταση κατανόησης της σχέσης μας με τη γη, τα ζώα και τη θάλασσα.

Υπηρετούμε την ποιοτική κουζίνα που εστιάζει στη γαστρονομική ηθική, καταφέρνοντας να ικανοποιούμε τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με ουσιαστικό τρόπο. Στο εστιατόριο μας, τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο: καμία απώλεια, καμία σπατάλη. Κάθε υλικό συμμετέχει σε έναν γαστρονομικό κύκλο που μπορεί να ξεκινά από τα ορεκτικά, να συνεχίζει στα κυρίως πιάτα και να κορυφώνεται στα επιδόρπια.

Συνεργαζόμαστε, επίσης, με τη "Συμμαχία Για τη Μείωση της Σπατάλης των Τροφίμων, επειδή κάθε μπουκιά μετράει. Το εστιατόριο "Νέα Διαγώνιος" υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο!

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την εμπειρία της βιώσιμης γαστρονομίας, όπου η αρμονία των γεύσεων συναντά τη σχέση σεβασμού με το περιβάλλον.

Δειτε το μενου Καντε κρατηση